Talvinaaman hoidot


Tänä talvena

erityistä tuskaa on tuottanut äärimmäisen kuiva naama. Keinot kireyden, punoituksen, hilseilyn ja kutinan eradikointiin on oltava kovat. Kosmetiikasta puhuttaessa panokset tosin voi olla kovia monessa mielessä. Eettisyys, brändäys, tehokkuus ja tilitapahtumat ovat kaikki vaikuttavia panoksia.

Aloittaisin pohdinnan eettisyydestä. Viimeistään tänä talvena varmaan kaikki suomineidot tiedostavat orgaanisen kosmetiikan hyvänmielen herättävät tunteet korvien välissä(siis kasvoilla). Tämän kanssa suoritin kokeiluja Madara:n tuotteilla, ainakin SOS* ja Deep Moisture tuotteilla. Sen kummempia tuloksia en näillä valitettavasti saanut, vaikka koin korvieni välissä(siis ajatuksissa) onnistumisen tunteita. Sinänsä tuotesarja on ihan ok eikä mitään valitettavaa. Mutta kaupat on pullollaan kosmetiikkaa mikä on tässä ihan ok-kategoriassa. Erityismainintana että Madaran verkkokauppa käyttää matkahuoltoa toimittajana ja paketointi on kyllä älytty hyödyntää tunnelman nostattajana. Madaran tuotteita saa myös kaupoista ihan hyvin, esim. sokokselta.

Paljon positiivisempi yllätys oli jo viime vuonna “löytämäni” Korres Wild Rose rasva(tuetaanko me vielä Kreikkaa??). Tätä kun tunnollisesti laitan aamuin illoin iho oikeasti tuntuu paremmalta. Väittäisin että iho myös näyttää paremmalta ilman zombieta*. Väitän myös että tällä on ollut erittäin hyvä vaikutus ihon kuiviin ja punoittaviin laikkuihin. Ihon väri on tasaisempi ja raikkaampi, minkä todellakin huomaa aamuisin meikatessa. Kesäkuumalla tosin tämä rasva on hieman liian tönkköä ja saa ihoni tuntumaan hikisemmältä kuin muuten. Korresta tapaa hyvin sekä sokoksella että stockmannilla, joten sanoisin että saatavuus on hyvä.

Viimeisimpänä, tai sokerina pohjalla on pakko mainita talvinaamani pelastaja vuodelle 2015-2016! Decléor seerumi! En tiedä miten tämän toisi hillitysti ja sävyisästi esille. En tosiaankaan ole/ollut mikään seerumi/öljyn käyttäjä, tähän mennessä kokemuksiani näistä on värittänyt kauhu ja pettymys. Tämä kyseinen Decléorin tökötti tuli tosin hyvin internetin välityksellä suositeltuna. Tuote itsessään on ollut markkinoilla jo todella pitkän tovin, mutta saatavuus täällä pohjolassa on ollut huonoa. Nyt kun sen viimein sain käsiini, epäilykseni josko pienen putelin hinta on oikeutettu on haihtunut. Kyllä hyvästä laadusta maksaa.
Tämän seerumin suurin anti on kenties siinä että sen jälkeen laitettava kosteusvoide vaan toimii paremmin. Itse seerumistakaan en löydä mitään valitettavaa vaikka pelkäsin ensin etten ikinä tottuisi hieromaan naamaani öljyä. Decléoria olen tähän mennessä tavannut sokokselta, ja muutamista kemikalioista.

*zombie = hilseilevä iho joka näyttää kuuluvan GoT:n whitewalkerin uhrille.

 

Disclaimer: En väitä että mainitut tuotteet sopisivat kaikille tai kenellekään. Tämä on vain yhden yksilön erittäin subjektiivinen kokemus.

,