Ruokatrendeistä osa 1


Hei ja tähän väliin,

mistä ravintoloihin on tullut hinku laittaa sitä kamalaa keksimurua jokaiseen jälkiruokaan?! Kyllä, tämä on ihan todellinen ongelma imuroidessani kitaani kaiken lautaseltani ilman kulinaarista syrjintää. Tämä epidemia sai ihan uudet mittasuhteet kun törmäsin tähän murustukseen annoksessa jota kutsuivat tiramisuksi. Oli muuten vielä dominokeksin murua. Tähän muruun vielä yleensä lisätään sokeria ja rasvaa, muttei tehdä siitä ihan juustokakkupohjaa. Kait sitten meinaavat että en erota sitä jos sitä ei litistetä siihen lautaselle.

Milloin dominokeksistä tuli osa tiramisua? Ja tähän mennessä paikkoja joissa tämä muru on tullut vastaan on n. neljä kappaletta. En keksinyt mihin trendiin tämä murupolku johtaisi, lähin mitä ajattelin oli Nomasta joka jokin aika sitten syötti kävijöilleen syötävää multaa. Siis ihan gourmet kamaa keittiössä tehtynä(ei takapihalta haettuna), tosin suolaisena versiona. Ja Nomaa on tituleerattu maailman parhaaksi ravintolaksi. So what do I know?

Nautiskelen mielelläni ruokaa jota en itse ole valmistanut älä ymmärrä väärin. Jossakin sen rajan pitää kuitenkin mennä ja itselleni haluan asettaa sen aina vaan hieman ylemmäs.

PS. Kuvan annos ei liity tarinaan suoraan. Vaikka se kuvastaa hyvin annosta jota en vaan ymmärtänyt.